Majorette vereniging “Diana” is een leuke vereniging waar ieder meisje of jongen vanaf 6 jaar lid van kan worden. “Diana” bestaat al vanaf 1978. Onze leden zijn afkomstig uit Tollebeek, Nagele, Espel, Creil en Emmeloord. Naast onze straatoptredens presenteren wij ons ook op wedstrijden. Dit zowel in teamverband als solistisch.
De instructie ligt in handen van onze instructrices Renate Boons, Petra Remijn, Manouk Sijtsma en Christel Heukers. Maar ook onze meiden zelf zijn zeer creatief. Eén keer in de twee jaar houden wij een spectaculaire uitvoering. Hier presenteren wij niet alleen onze teamshows maar laten wij ook een zeer unieke themashow zien. Wij organiseren ook elk jaar twee keer een concours. Deze wordt gehouden in Creil. Al onze meiden zijn hier dan van de partij. Is het niet solistisch, dan wel in teamverband.

 

Bent U en uw zoon of dochter geïnteresseerd, dan kunt U eerst twee maal een training vrijblijvend bijwonen. Voor informatie kunt u ons altijd mailen: diana.tollebeek@gmail.com

 

Onze trainingstijden:
Donderdag

Solisten: 18.30 – 19.30 uur

E-team : 16.00 – 17.00
D-team : 17.00 – 18.00
C-team : 18.00 – 19.00
 B-team: 19.00 – 20.00
Solisten B-team : 20.00 – 21.00

 

Bestuursleden
voorzitter :    Monique De Haan
penningmeester: Hetty Pilat
secretaris
:  Judith Ras-Schrijvers
bestuurslid: Annigje van Munsteren
Instructrice : Renate Boons tel. 06-18742873

Voor meerdere foto’s van andere leden en ook leden van andere verenigingen kunt U de website van onze
twirl-bond bezoeken: www.nbta.nl
Of voor onze eigen site: www.diana-tollebeek.nl