Bodyfit, een sportgroep waar iedereen die actief bezig wil zijn welkom is, bestaat al vanaf 2002.
Wat kunt u verwachten bij Bodyfit?

Nou, de naam zegt het al:
WERKEN AAN EEN GEZOND LICHAAM.

Wij bereiken dit door lekker sportief met z’n allen te trainen onder leiding van Jeannet van der Reest.

Onze trainingen bestaan globaal gezegd uit drie delen; de warming-up, een tussenblok bestaande uit conditietraining en spierversterkende oefeningen en tot slot de cooling-down.

In dat tussenblok wisselen we de activiteiten af. De ene keer zijn we aan het steppen en de andere keer doen we aerobics, we doen geregeld iets met een dynaband (een elastische band om voor spierversterkende oefeningen), gewichtjes of we werken een circuitje af. Kortom we doen oefeningen waardoor het lichaam strakker wordt en de lichaamshouding verbetert.
Aan de BBB wordt ook zeer zeker heel regelmatig gewerkt

Al deze trainingsvormen doen we op zeer leuke vlotte up-tempo muziek uit onze muziekinstallatie met twee grote boxen. Terwijl je, vol enthousiasme, gezellig lacht, puft, zweet en geniet, verbeter je dus je conditie, werk je aan die geweldige buikspieren en nog veel meer verborgen spieren, je coördinatie, verminder je je stress en het kan zelfs iets resulteren in gewichtsverlies. Maar bovenal heb je een lekkere ontlading / afleiding van je dagelijkse beslommeringen, en dat nog wel midden in de week.
We hebben aan het einde van het seizoen, of eerder als daar aanleiding toe is, een leuke gezellige afsluiting van een trainingsavond of van het seizoen.

Voor wie?
Bodyfit is er voor vrouwen (mannen zijn overigens ook welkom) vanaf ± 16 jaar. Een maximum leeftijd kennen wij niet, iedereen kan de training op zijn/haar eigen niveau volgen.

Wanneer?
Elke woensdagavond trainen wij van 20:00-21:00 uur.
In de basisschoolvakanties is er geen Bodyfit.

Waar?
In MFC de PIONIER, Wildzang 3, 8309 BD, TOLLEBEEK

Lijkt het je wat, je bent van harte welkom om een keer een proefles bij te wonen.
Wil je meer informatie dan kan je contact opnemen via bodyfit@tollebeek.nl

Contributie
De contributie bedraagt € 44,– per halfjaar.
Hiervan betalen we de huur van de gymzaal, betalen we de instructrice en kopen we materialen zoals geluidsinstallatie, steps, dynabands.