In 1999 werd als onderdeel van het “Rondje Tollebeek” door een groot aantal vrijwillige “stratenmakers” het Kanjerpad aangelegd.

Op 9 oktober 1999 werd deze als “Walk of Fame” geopend door de Belgische komiek Urbanus, die ter gelegenheid van deze opening ook zijn hand en voetafdruk in het beton mocht vereeuwigen.

 

 

 

 

 


HIER ONZE KANJERS


1999: Urbanus (komiek uit Tollembeek België) heeft het Kanjerpad geopend

2001: Jaap Naaktgeboren (op vele gebieden actief voor Tollebeek)

 

 

2005: Gerda en Kees Robbertsen (Gerda en Kees actief op vele fronten (Gerda o.a. een van de initiatiefnemers van de Groengroep en Kees als dorps-klusjesman)

2006: Jan van Dorp (synoniem voor Jan Hermsen) Jan heeft ongekend veel betekend voor Tollebeek. Op allerlei gebied was Jan actief en wist hij velen te motiveren.

2008: Theo Steverink (voerde het vogelschieten in tijdens het dorpsfeest en heeft c.a. 25 jaar de vogel hiervoor gemaakt)

2012: Hans van Dijke (actief op velerlei gebied o.a. bij het tot stand komen van MFC “de Pionier”)

2012: Sinterklaas (elk jaar brengt hij weer een bezoek aan Tollebeek, dit tot blijdschap van de Tollebeker kinderen)

2014: Theo Meulendijks (actief op vele gebieden o.a. betrokken bij tot stand komen van “de Eendenkooi” en “de Pionier”)

2015: Tiny Wiegersma was ruim 13 jaar redactrice van dorpsblad “De Bazuin”

2015: Janke de Boer (actief op vele fronten o.a. jarenlang redactie van de website, tulpenmozaiëk commissie, de Wilde Boekenkast )

 

2016: Hilda de Boer (actief op zeer vele fronten (o.a. Groengroep,de Wilde Boekenkast, project “Samen eten” enz.)

2017: Jan Swart (naast dat hij 8 jaar voorzitter is geweest van Dorpsbelang, draagt Jan ook vanaf het begin bij aan het beschikbaar stellen van de meest actuele informatie op de website van Tollebeek)

2017: Ineke Zuidema (actief voor alle senioren van Tollebeek, een tomeloze inzet voor de afdeling Tollebeek van de Zonnebloemvereniging en het vele vrijwilligerswerk voor Samen Helpen en Samen Eten)